Securifor

Kattintson a képre teljes méretért.

Megrendelés

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!A behatolókkal szembeni hatékony elrettentés eszköze különböző magasságokban, egészen 6 méterig elérető, speciálisan biztonsági alkalmazáokra tervezve. Kompatibilis az elektornikus riasztó és érzékelő rendszerekkel.

Az alacony karbantartási igény és a hosszú élettartam a kiváló minőségű felületkezelésnek köszönhető.

Teljes rendszerként szállítva panelekkel, oszlopokkal (három különböző típusú oszloprendszerrel kompatibilis), és kapukkal. Lejtős területen való telepítése szintén lehetséges.

A Securifor panelek három különböző oszlop típussal telepíthető:
Zártszelvény oszlop rendszer
80x60 mm vagy 120x60 mm (az oszlop hosszának függvényében). Az oszlopok egy sorban M8 szegecsanyákkal vannak ellátva. A panel rögzítése speciális rögzitőkkel, teljes hosszban takarólemezzel és biztonsági csavarokkal.
Bekafix Super oszlop rendszer
Panelek rögzítése oldalról, speciális fém rögzítőkkel és csavarokkal. H-alakú hegesztett oszlopok (keresztmetszet: 100x54 mm), furatokkal a táblák beállításához és rögzítéséhez. A táblák rögzítése oldalról történik ezeknél az oszlopoknál „spider” lefogókkal és biztonsági csavarokkal. Az oszlopok tartozéka a műanyag oszlopsapka.
Bekasecure oszlop rendszer
A Bekasecure oszlop kialakítása és a felhasznált nagy szilárdságú acél alapanyag nagyfokú biztonságot, merevséget garantál, egyúttal telepítése is egyszerű. Az oszlopon két sorban helyezkednek el a furatok (10x20 mm), a panelek speciális rozsdamentes csavarokkal és folytonos takarólemezzel vannak biztosítva. Az oszlop nyitott profilja (szabadalmaztatott) lehetővé teszi az elektromos vagy optikai kábelezést. Lezárás: fém oszlopsakával.
Oszlop profil
- 140x135 mm (6 méteres magasságig)
A panelek tetejét egy U-profillal szükséges megerősíteni, amely acél (csavarokkal rögzítendő) és alumínium változatban is elérhető.
Panelek
A masszív hegesztett hálóból álló panelek szélessége 2518,6 mm. Több panel egymás fölé is telepíthető.

A maximális biztonság érdekében a háló osztása: 12,7x76,2 mm (magasság x szélesség), drót átmérő: 4 mm.
Hegesztési szilárdság: a huzal legalacsonyabb szakítószilárdsági értékének 50%-a.
Különleges rendőrségi tesztek során a háló késleltetési tényezője 40x magasabb volt, más általános kerítés termékekhez képest. Ez egy létfontosságú követelmény a potenciális szökevények mielőbbi elfogásának érdekében.
Teljeskörűen tesztelve, hogy megfeleljen az európai biztonsági szabványoknak.
Kapuk
A Securifor rendszer részei a kerítés panelekkel azonos hálóbetétet tartalmazó kapuk. Egyszárnyú, kétszárnyú kapuk, és úszókapuk.
Felületkezelés
A panelek galvanizált huzalból készülnek. Előkészítő kezelés során tapadást segítő bevonatot kapnak az anyagok a tökéletes kötés érdekében, végül poliészter bevonatot (min. 100 mikron).
Színek
Zöld RAL6005. Egyéb RAL színek, és Zincalu Super bevonat egyedi megrenedelésre
Extra biztonság
Securifor Double Skin – panelek
- a legmagasabb fokú biztonságot és a maximális késleltetési faktort biztosítja
- kétféle kivitelben kapható
1. Két Securifor panel egymáshoz képest 90˚-ban elforgatva kerül összeghegesztésre
2. Egy további panel 90˚-ban elforgatva, csatolva az első Securifor panelhez az oszlopok között. A második panel mechanikusan, szegecsekkel kerül rögzítésre.

További felhasználási ötletekért nézzen körül az Alkalmazási területek és a Referenciák menüpontok alatt!

A kerítésrendszer rendelhető, kérjen árajánlatot kollégánktól!

 

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!