Fortinet

Kattintson a képre teljes méretért.

Megrendelés

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

 

 

A Fortinet, a Pantanet hegesztett tekercses hálóhoz hasonlóan egy rendkívül stabil és tartós megoldás. Első sorban közterületek, ipari létesítmények elkerítésére ajánljuk. A műanyag bevonatos kerítés tekercsekől és Bekaclip oszlopokból álló Fortinet rendszer alkalmazása ideális ipari létesítmények, repülőterek és katonai objektumok esetében is. A Bekaclip oszlopok teljes hosszán végigfutó rögzítést segítő profil, a megfelelően megfeszített kerítés gyors és szakszerű telepítését garantálja.

Hegesztett háló (50,8x50,8 mm), galvanizált drótból, minden egyes metszéspontnál hegesztve, majd műanyag bevonattal ellátva. A vízszintes drótok minden egyes osztásnál tartalmzank egy kis hullámot. A 150 cm magas, és annál magasabb dróthálók 25,4 mm-es tüskékkel rendelkeznek az egyik oldalon, ez a telepítés során igény szerint kerülhet alulra is és felülre is. Tekercsek hossza: 25 m

A tekercse galvanizált drótból készülnek. Az előkezelési eljárás garantálja a PVC bevonat tökéletes tapadását a termék felületén.

A Fortinet Medium 50,8x50,8 mm-es hálóelosztású, 2.95 mm drótátmérőjű zöld bevonatos kerítés, melyet 25 méteres kivitelezésben, több magasságban érhet el webshopunkban.

A Fortinet Super 50,8x50,8 mm-es hálóelosztású, 3,50 mm drótátmérőjű zöld bevonatos kerítés, melyet 25 és 20 méteres tekercsben, több magasságban rendelhet meg.

Felületvédelem: horganyzott és PVC-bevonatos.

További felhasználási ötletekért nézzen körül az Alkalmazási területek és a Referenciák menüpontok alatt!

A termék rendelhető, kérjen árajánlatot kollégánktól!


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!